(Echt) Scheiding

/(Echt) Scheiding
(Echt) Scheiding2018-08-07T12:06:28+00:00

(Echt) Scheiding specialist in Breda

Als u besloten heeft om te gaan scheiden of uit elkaar te gaan, heeft u waarschijnlijk nog geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Wie zorgt er straks voor de kinderen? Kunt u in het huis blijven wonen na de echtscheiding? Krijgt u alimentatie, en hoeveel? Hoe ziet uw pensioen er straks uit? En wat kost een echtscheiding eigenlijk?

Als u met een echtscheiding in de regio Breda te maken krijgt, is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een specialist op het gebied van echtscheidingen. Gezien de gevolgen nog op lange termijn voelbaar zullen zijn, is het te adviseren altijd voor een gerichte specialist te kiezen die voor u het hoogst haalbare eruit haalt. Griep Fiscalisten is gespecialiseerd in echtscheidingen en kan u daarbij natuurlijk de helpende hand bieden.

U zult, terwijl u te maken heeft met alle emoties van een scheiding, gelijktijdig veel moeten regelen.

  • De kinderen
  • Uw woonsituatie
  • De financiën
  • Alimentatie
  • De inboedel
  • Etc, etc.

Griep Fiscalisten kan u helpen bij al uw vragen omtrent de scheiding en de vele procedures en regels. Door onze jarenlange ervaring krijgt u bij ons het beste advies op fiscaal gebied.

STEL UW VRAAG

Echtscheiding

Belasting juist toepassen

Griep fiscalisten adviseert op fiscaal en financieel gebied bij echtscheidingen. De werkwijze van Griep fiscalisten wijkt af van de mediator en advocaat.

Bij Griep fiscalisten gaat het erom dat aan partijen snel en overzichtelijk inzicht in de financiële en fiscale positie wordt verstrekt. Zodat partijen weten welke financiële en fiscale belangen spelen. Dat ingewikkelde vraagstukken helder worden uitgelegd. En dat op basis daarvan partijen eruit komen. Dat is niet altijd eenvoudig maar is nog altijd beter dan de procedure van een vechtscheiding. Griep fiscalisten doet dat op een “hands on” wijze. Niet lijdelijk en passief, maar actief naar beide partijen toe.

Onze blog over (Echt) scheiding